es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre
de Joan Iborra
que tindrà lloc al Mercat Municipal
el dissabte 28 d'abril a les 12 hores
Hi intervindran:
Lorena Silvent
(Primera Tinenta d'Alcalde i Regidora d'Impuls Econòmic)
Joan Iborra
(autor del llibre)
Vicent Marqués
(cuiner)
Vicent Olmos
(editor)
—
La cuina valenciana no l'hem de considerar un receptari més o menys peculiar, sinó una manifestació cultural alimentària amb uns procediments determinats de cocció i l'ús d'uns ingredients particulars acompanyat de l'exercici d'una excel·lent i magnífica memòria històrica gastronòmica. Un passat de sapiència culinària mediterrània és el basament que ha fonamentat la cuina valenciana, i la catalana, la balear i també la provençal, amb les quals compartim un sistema d'alimentació coincident, dins allò que hom sol definir com cuina mediterrània, i les influència innegables que convergeixen en països veïns que comparteixen història, clima i marina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada